Tina M.-L. Campbell

Kontakt: Syrenvej 46, 9310 Vodskov
Telefon: 2840 5688
E-mail: tina@campbell.dk
Hjemmeside: www.campbell.dk

  1. Bliv personligt motiveret og få indlevende redskaber til dit eget liv
  2. Sundhedsprofessionel, få nemme redskaber til dit nære arbejdsliv
  3. Fra invalid til individ – en åbenhjertelig transformationshistorie du kan spejle dig i


Foredrag der skaber motivation og perspektiv med konkrete redskaber til dit eget liv.
Tina M.-L. Campbell, foredragsholder og coach med udgivne redskabsbøger til dig.
Jeg har levet med gigt fra jeg var 2 år, har oplevet vold og druk i mit barndomshjem og som 27-årig fik jeg livstruende AIDS i udbrud, men øser nu ud af nemme redskaber til at hjælpe andres transformation.
Fælles for alle mine foredrag er, at du bliver motiveret til, hvordan også du kan rejse dig fra livskriser, og du får konkrete redskaber med, du straks kan bruge til dit eget liv eller til at hjælpe andre på vej.
Alle bookere får fuld markedsføringspakke med uden beregning!
Måske er du interesseret i andre vinkler? Så hører jeg gerne uforpligtende fra dig, så vi sammen kan lave et indlevende foredrag skræddersyet til lige præcis jer!

Der kan søges tilskud til mit honorar. Tjek hjemmesiden www.campbell.dk for at læse mere om priser, rabatmuligheder, anmeldelser og det praktiske.

Tina M.-L. Campbell holder foredrag i hele landet.

1. Bliv personligt motiveret og få indlevende redskaber til dit eget liv

Jeg laver motivationsoplæg til alt fra foreninger og organisationer til firmaer.
Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk? Hvordan finder du troen på en højere mening, på dig selv, på at alt bliver godt?
Det handler om tro, styrke, sociale forhold, alvorlig sygdom og om at finde sin egen styrke og blive mønsterbryder. Det er svært ikke at miste håbet og dermed troen på det gode, når livet slår dig ned igen hver eneste gang, du kommer op at stå. Hør hvordan jeg fandt troen på trods.
Få de redskaber jeg selv bruger med dig hjem!

2. Sundhedsprofessionel, få nemme redskaber til dit nære arbejdsliv

Disse foredrag retter sig mod alle, der beskæftiger sig i sundhedssektoren.
Brænder du for at hjælpe udsatte – men har du nogle gange svært ved at finde ud af, hvordan? Man hører altid, at man skal være der for hinanden. Men det kan være svært at finde ud af, hvad det helt konkret betyder.
Jeg vil gerne give dig svar. Jeg er selv vokset op med vold og druk derhjemme, en invaliderende gigtsygdom, syge forældre og mobning. Siden fik jeg AIDS og fik at vide, jeg skulle dø. Jeg rejste mig igen og igen og fortæller nu om min vej her til mere, end jeg turde drømme om.
Du har i mit foredrag mulighed for at høre, hvilke konkrete ting, du kan gøre for at hjælpe det skræmte barn eller den udsatte voksen. Du kan gøre stor forskel i den lille tid, du har til det!
Det handler om historien, både den nære og store, som menneskets indgang til bevidsthed og klarhed om sig selv og andre.

3. Fra invalid til individ – en åbenhjertelig transformationshistorie du kan spejle dig i

Mit foredrag tager udgangspunkt i min bog ‘Mælkebøttebarn i blomst’, som er en beskrivelse af min barndom og mine ungdomsår. Jeg er vokset op med min mor, som er invalid, og min far, som er psykisk syg, misbruger og voldelig. Min barndom var præget af fars drukture og hans voldelige adfærd overfor min mor, søster og mig. Min mor formåede ikke at hjælpe min søster og jeg i sikkerhed fra min far, før der var gået mange år, men selvom vi slap væk fra min far, blev min verden ikke meget bedre af det…
Hør hele min historie og få et indblik i, hvordan jeg fik vendt mit liv fra at være udsat barn til at blive selvstændig iværksætter med egen familie.

Sagt om foredragene:
Om "Bliv personligt motiveret og få indlevende redskaber til dit eget liv":
”… Det kan stadig mærkes – suset og tavsheden efter Tina M.-L. Campbell holdt sit foredrag om sin usandsynligt hårde opvækst. Det der samtidig skinner igennem, er evnen til bevidst, at holde fast i dér, hvor vi kan gøre en forskel for os selv og ikke mindst for andre... det er skønt befriende og livgivende... Det smitter og giver STOR fokus på vores egen fremdrift, når vi bliver konfronteret. Jeg kan på det varmeste og med stor kærlighed anbefale foreninger, virksomheder og organisationer at hyre Tina. I bliver alle beriget i virksomheden, i forretningen og ikke mindst, som mennesker”.
Per Topp, Salgstræner
Om "Sundhedsprofessionel, få nemme redskaber til dit nære arbejdsliv":
"Tina er indbegrebet af næstekærlighed og hendes tro på det gode i andre mennesker lyser ud af hende. Hun er i stand til fortælle hendes historie meget nærværende og personligt, men formår samtidig at se den ude fra og perspektivere forløbet. Jeg har været yderst tilfredse med samarbejdet med Tina og kan kun på det varmeste anbefale hendes foredrag. Hendes bog og foredrag vil virkelig være en gevinst for alle at stifte bekendtskab med især for studerende og personale inden for sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige områder”.
De bedste hilsner, Maybrit Mosgaard Mygind, Koordinator på Lille Skole for Voksne
Om "Fra invalid til individ – en åbenhjertelig transformationshistorie du kan spejle dig i":
"Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund. [...] Jeg kan varmt anbefale foredraget til .., som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat."
Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen.