Tina M.-L. Campbell

Kontakt: Syrenvej 46, 9310 Vodskov
Telefon: 2840 5688
E-mail: tina@campbell.dk
Hjemmeside: www.campbell.dk

  1. Bevar troen i modgang
  2. Fra selvhad til selvkærlighed
  3. Sådan gør du en forskel for en udsat!
  4. Styrk glæden!
  5. Arbejdsglæde og social bæredygtighed i menighedsråd og medarbejderfællesskaber


Kom med på en inspirerende rejse ind i fremtiden! Som fremtidsforsker er det Tinas mission at skabe motivation og perspektiv med konkrete redskaber til dit eget liv og arbejde.
Tina M.-L. Campbell er ikke blot en foredragsholder og coach, men også en passioneret forfatter af redskabsbøger, der hjælper dig med at navigere i den hastigt udviklende verden. Hendes foredrag er præget af hendes egen livshistorie, hvor hun har stået over for udfordringer som gigt siden en tidlig alder, vold og druk i barndomshjemmet samt kampen mod livstruende AIDS som 27-årig. Disse erfaringer har givet hende værdifulde indsigter og nemme redskaber til at hjælpe med at transformere andres liv.
Hendes foredrag går ud på at motivere dig til at rejse dig fra livskriser og give dig konkrete redskaber, som du straks kan anvende i dit eget liv eller bruge til at hjælpe andre på deres vej. Som en fremtidsforsker fokuserer hun også på at give dig perspektiver på de kommende udfordringer og muligheder, der venter os alle.
Hun tilbyder en fuld markedsføringspakke uden beregning til alle bookere, så I kan få mest muligt ud af arrangementet. Og hvis du er interesseret i andre vinkler eller ønsker et foredrag skræddersyet til jeres behov, er hun mere end villig til at drøfte det uforpligtende sammen.

Foredrag er som regel 2 x 45 min. men tilpasses meget gerne. Nødvendige hjælpemidler: Projektor. Eventuel mikrofon skal være håndfri.
Foredragspris: 8000 kr. plus transport efter statens takster.

Se evt. www.campbell.dk for mere info og anmeldelser.

Tina ser frem til at tage dig med på en rejse ind i fremtiden!

1. Bevar troen i modgang

Hvordan påvirkes et lille barn i en hverdag med vold og druk? Hvordan finder man troen på en højere mening, på sig selv, på at alt bliver godt...?
Det handler om tro, styrke, sociale forhold, alvorlig sygdom og ikke mindst en uvirkelig styrke.
Foredraget er tidligere holdt: Marie Magdalene Kirke efterår 2017, Nørre Tranders Kirkecenter samt Y's Men Himmerland forår 2018.

2. Fra selvhad til selvkærlighed (nyt emne!)

Dette foredrag udforsker en dyb og personlig rejse gennem kvindekampen, der fokuserer på kampen for kropsaccept.
Tina deler ærligt sin erfaring med at leve med gigt, vold og misbrug i sit barndomshjem og konstante kropsudfordringer samt sin rejse fra selvfordømmelse til selvaccept og kærlighed til sin egen krop. Foredraget berører vigtige emner som selvhad, mobning og de dybere lag af kropsaccept samt troen på kærligheden der endelig sejrede. Publikum vil blive rørte men også inspireret til at se ud over samfundsnormer og værdsætte deres egne kroppe i al deres "uperfekte storhed."

"Tusind tak for en fantastisk aften. Din skæbne gjorde et dybt indtryk på os alle, og det er svært at forstå, at du har kunnet genvinde balancen i livets storme. Du har bevist, at du har evnen til at få succes på trods af megen modgang. GODT GÅET! Alle, jeg har været i kontakt med både i aftes og i dag, har takket mig for, at jeg fik dig engageret til vores sogneaften. Så endnu en gang tusind tak, og god vind fremover.”, udtalte Jytte, Godthåb Menighedsråd ved et tidligere foredrag.

3. Sådan gør du en forskel for en udsat!

Tina var den pige engang, der ikke turde fortælle dig, hvad der foregik hjemme hos hendes forældre.
Nu glæder hun sig til at fortælle både dig og dine, hvad der ville have fungeret, hvad der gik godt for hende i disse møder og hvordan folk omkring hende de næste 40 år hjalp hende videre.
Foredraget er tidligere holdt: fire gange ved Dansk Sygeplejeråd i 2016-2019, Red Barnet efterår 2017, Godthåb Kirke foråret 2016.

4. Styrk glæden!

Foredraget løfter og giver dig unikke redskaber med hjem til at styrke glæden.
Tina har selv prøvet det igen og igen. Hun følte, at der ikke var noget godt til hende. Hun væltede ofte, fordi hun ikke forstod, hvordan hun skulle rejse sig igennem dysfunktionel familie, invaliditet og terminalforløb.
Foredraget er tidligere holdt: fire gange via AOF efterår 2016 – efteråret 2019, SIND Lilleskole for voksne efteråret 2015 og Støvring Kirke forår 2017.

5. Arbejdsglæde og social bæredygtighed i menighedsråd og medarbejderfællesskaber (nyt emne!)

(Specifikt til MR og medarbejdere)
Dette foredrag skaber rum for refleksion og inspiration, der er skræddersyet til menighedsråd og medarbejdere inden for kirken. Der dykkes ned i vigtige temaer som arbejdsglæde og social bæredygtighed for at styrke fællesskabet og forbedre trivslen på arbejdspladsen.
Foredraget kan også udbygges til en workshop for at motivere og udstyre menighedsråd og medarbejdere med redskaber til at skabe en mere positiv og socialt bæredygtig arbejdsplads. Gennem interaktivitet, fremtidstrends og diskussion vil deltagerne få mulighed for at dele erfaringer og udveksle idéer for at styrke fællesskabet og fremme arbejdsglæde i kirkens tjeneste.
Tinas foredrag skaber rum for refleksion og inspiration, der er skræddersyet til menighedsråd og medarbejdere inden for kirken. Her arbejdes der med vigtige temaer som arbejdsglæde og social bæredygtighed for at styrke fællesskabet og forbedre trivslen på arbejdspladsen.
Foredraget kan også udbygges til en workshop for at motivere og udstyre menighedsråd og medarbejdere med redskaber til at skabe en mere positiv og socialt bæredygtig arbejdsplads. Gennem interaktivitet og diskussion vil deltagerne få mulighed for at dele erfaringer og udveksle idéer for at styrke fællesskabet og fremme arbejdsglæde i kirkens tjeneste.

”… Supergodt og meget nærværende foredrag…”
udtalte Tina Skov Løbner, præst, Ryomgård ved et tidligere foredrag.