Tina M.-L. Campbell

Kontakt: Syrenvej 46, 9310 Vodskov
Telefon: 2840 5688
E-mail: tina@campbell.dk
Hjemmeside: www.campbell.dk

  1. Hvordan bevarer du troen, når livet gang på gang slår dig ud?
  2. Livsglæde på trods: At blomstre mod alle odds
  3. Fra invalid til individ: Om at rejse sig, selvom livet slår dig ud gang på gang


Et foredrag der skaber motivation og perspektiv
Tina M.-L. Campbells foredrag er for dig, der:
• gerne vil forstå, hvordan det er at leve i en familie med misbrug og vold
• har med udsatte at gøre og som gerne vil blive bedre til at hjælpe disse
• gerne vil kunne tale med udsatte om de ting, der er svære
• har eks. fysiske udfordringer og gerne vil have fif til, hvordan man blomstrer mod alle odds

Tina Campbell har arbejdet som uddannet karrierecoach på Aalborg Universitet i 12 år, men har siden 2015 været Non Profit selvstændig iværksætter. Tina holder foredrag, er fortsat coach og har skrevet bogen ”Mælkebøttebarn i blomst”, som bruges i flere forskellige uddannelsessammenhænge.

Efter at have hørt Tinas foredrag, vil:
• du have lettere ved at gå i dialog med udsatte
• dine egne udfordringer være sat ind i et nyt perspektiv
• du vide, at indre styrke og motivation er en vigtig del af det at overkomme livets udfordringer
• du få viden om, hvordan det er muligt at finde motivation

Tjek hjemmesiden www.campbell.dk under booking-og-priser for at læse mere om priser, anmeldelser og alt det praktiske.

"Tina M.-L. Campbell er en levende og vældig god formidler. Hun formår at bruge sin barske opvækst, sygdom og svigt både fra de nærmeste og fra det omgivende samfund, på en positiv og konstruktiv måde. Uden at lukke øjnene for hvad der er sket, uden at bagatellisere hendes oplevelser og uden et kæmpe behov for at bebrejde eller hævne sig. Tina er indbegrebet af næstekærlighed og hendes tro på det gode i andre mennesker lyser ud af hende. Hun er i stand til fortælle hendes historie meget nærværende og personligt, men formår samtidig at se den ude fra og perspektivere forløbet. Jeg har været yderst tilfredse med samarbejdet med Tina og kan kun på det varmeste anbefale hendes foredrag. Hendes bog og foredrag vil virkelig være en gevinst for alle at stifte bekendtskab med især for studerende og personale inden for sociale, pædagogiske og sundhedsfaglige områder.
De bedste hilsner, Maybrit Mosgaard Mygind, Koordinator på Lille Skole for Voksne"

Tina M.-L. Campbell holder foredrag i hele landet.

1. Hvordan bevarer du troen, når livet gang på gang slår dig ud?

I modgang kan det være svært at tro - men det er der, man har allermest brug for det.
Jeg har mødt meget modstand i mit liv, både fysisk og psykisk. For eksempel i form af vold og druk i hjemmet, min gigtsygdom, der har været aktiv siden jeg var 2 år gammel, og da jeg havde livstruende AIDS- udbrud og fik at vide, jeg skulle dø som 27-årig.
Mange har misbrugt mig og fortalt mig, at jeg ikke fortjener noget. Og jeg har troet dem. Men nu er jeg i blomst, jeg har en hverdag med mand og børn og egen virksomhed, som jeg er stolt af, og som jeg fortjener!
Jeg er uddannet vejleder og coach og har knap 40 foredrag på bagen indenfor emnet. Jeg har masser af konkrete fifs og gode råd til, hvordan du kan komme i blomst igen. Og hvor vigtigt det er at TRO selv når alt håb er ude.
For troen og håbet og kærligheden er uden tvivl det, der har fået mig op igen, når jeg er blevet slået ud!
Jeg tilrettelægger historien til mit publikum og fortæller med et glimt i øjet. Hør her, hvad andre har sagt:

”Din skæbne gjorde et dybt indtryk på os alle, og det er svært at forstå, at du har kunnet genvinde balancen i livets storme. Du har bevist, at du har evnen til at få succes på trods af megen modgang. Tusind tak!" Jytte Haubro Poulsen, kasserer og kirkeværge, Godthåb Sognegård

Se præsters videoanmeldelser her: https://campbell.dk/moensterbryder-foredrag

2. Livsglæde på trods: At blomstre mod alle odds

Hvordan går man fra udsat til iværksætter? Hvordan lærer man at blomstre mod odds?
Som (mælkebøtte-)barn af psykisk syg far lærte jeg hurtigt at stille de voksne tilfredse, så jeg ikke fik tæsk. Med en invalid mor blev jeg den lille voksen. Min børnegigt kom i baggrunden, så jeg kunne sørge for mine forældre og mit eget ve og vel. I min fortælling er jeg fokuseret på at finde værdighed og livsglæde, troen og håbet på, at også jeg fortjener respekt. Mit handicap er hele tiden lige under overfladen som en del af mit liv, mens alt muligt andet fylder langt mere.

”Enhver har lige så mange evner, som de selv tror på! Dette udsagn kom fra vores gæst denne søndag. Og det må man sige, at vores hemmelige gæst er et fantastisk bevis på. Tina Marie-Louise Campbell fortalte med indlevelse og humor om sit liv som mælkebøtte barn. Hun kalder det selv Mælkebøttebarn i blomst. Tina er født af en handicappet mor og en alkoholiseret far. Dertil kommer at Tina som 2 årige fik konstateret gigt. Som Tina siger: ”Da jeg fik min 16 diagnose gik jeg ud... og købte en othellolagkage.” Dette er med til at give et billede af denne seje kvinde. Men Tina lever efter sin bogs titel ”Mælkebøttebarn i blomst”. Tina lever nemlig som alle andre familier med mand og børn. Dertil kommer at hun har eget firma og er en travl foredragsholder. Så denne mælkebøtte er ikke til at knække”.
Pia Mourier, instruktør og booker Aalborg Teater.

3. Fra invalid til individ: Om at rejse sig, selvom livet slår dig ud gang på gang

Jeg er blevet slået ud mange gange, og jeg havde en opvækst med handicap, vold, druk og omsorgsvigt. Jeg fik invaliderende gigt som to-årig, min far havde mentale problemer, drak og var voldelig, min mor var invalid. Jgg blev mobbet og fik at vide, jeg skulle dø af AIDS, da jeg var 27 år. Jeg blev terminalpatient. Men jeg er et mælkebøttebarn, en mønsterbryder, der vokser op og blomstrer på trods af omstændighederne - og jeg er klar til at fortælle min historie nu. For jeg blomstrer og har mere end jeg turde drømme om! Hør hvad andre har sagt om mit foredrag:

"Imod alle odds kæmper hun med en utrolig livs- og lykkevilje, og hun overkommer, hvad intet menneske burde udsættes for. [...] Uden bitterhed og selvmedlidenhed kan hun nærværende og med et glimt i øjet fortælle sin barske og alligevel særdeles livsbekræftende historie, hvor hverdagen trods alt er fyldt med mere lykke og kærlighed, end hun nogensinde turde drømme om."
Else Hansen, Ældresagen.

"Foredraget var først og fremmest en ærlig og barsk livsfortælling. Tina formåede at holde skolens elevers opmærksomhed fanget i over 1,5 time. Den rå ærlighed krydret med fortællinger om hendes barske opvækst var på intet tidspunkt for tårepersende, men blev med en stor faglig indsigt sat i relation til det omgivende samfund. [...] Efter foredraget var spørgelysten stor blandt eleverne, som tydeligt var berørte.
Jeg kan varmt anbefale foredraget til efterskoler, højskoler og uddannelsessteder, som gerne vil sætte menneskelige relationer til debat."

Michael Pedersen, Højskolelærer på Egmont Højskolen.