Folkeliv og kristendom - foredragsholdere h-l

Hammer, Hans Eiler: "Lina Sandell - hendes liv og salmer"

Hammerich, Per: "Morskab med morale"

Hangaard, Torben: "Fra Roms grundlæggelse til kejser Nero"

Hansen, Inge Lynggaard: "Glemmer du, så husker jeg... En hyldest til livet"

Hartmeyer, Kai: "Pilgrimsvandringer i Danmark"

Hein, Kristian: "Putin og kirken", "Hvornår går vi i krig? Om krigens legitimitet", "De store kættere", "Dansk præst i New York", "Det store Frelsesdrama – om Thomas Kingo og hans salmedigtning"

Hesselholt, Marianne: "Lucie Mandix. En varm kvinde i en kold tid"

Hjermitslev, Hans Henrik: "Grundtvig og skolen", "Darwin og danskerne", "Gud og Darwin: Om darwinisme, kreationisme og intelligent design", "Nietzsche, Brandes og Grundtvig: Moral og kulturkamp omkring år 1900", "Mellem dannelse og uddannelse: Højskolernes historie og relevans i dag"

Høegh, Kjeld: "Danske sprogbilleder - en dialektaften", "Det legende menneske (Homo Ludens)", "Teatret og kirken"

Jacobson, Tune: "Koncertforedrag – Den syngende veteran", "Et liv blandt mænd i uniformer", "Evangeliet til de danske ”jenser”", "Min tid på KFUM’s Soldaterhjem i ind- og udland", "Irak – Udsendt som soldat"

Jakobsen, Annemette: "Rejsen uden min datter"

Jensen, Elisabeth Møller: "Dengang i Lemvig"

Jensen, Søren: "Præsterne og musikken"

Jespersen, Jakob: "En grønnere tro? - en grønnere praksis? – økoteologiske overvejelser"

Johannesen, Kathrine Holme: "Apocalypse Now?", "Videnskabsmanden og præsten. Min vidunderlige arvemasse – Gud kan den fikses!?"

Josefsen, Mariane: "Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj", "Vidunderlige fortællinger af Selma Lagerlöf"

Juhl, Helle: "Jeg har tumlet mig i leg på Skamlingsbanken…"

Juul, Ole: "Ole Wivel og kristendommen", "Tillid og Forventning", "Hvem ringer klokkerne for?" - "Degnen på Sandø", ", "At være fortalt", "Martin A. Hansen og Kristendommen"

Jørgensen, Dorthe Dahl: "Påskens fortællinger – om Moses og Jesus", "Adventstime – mens vi venter"

Kamp, Ole: "At vælge livet - med humor, glæde og værdi", "Har Folkekirken en fremtid? Ledelse, visioner, trivsel og arbejdsmiljø", "Etik – de væsentligste valg", "Samtaler i sognet på Tværs af fordomme og forventninger", "Trivsel, arbejdsglæde og udvikling. Hvordan sikrer og udvikler vi det gode arbejdsmiljø?", "Ledelse af frivillighed – om motivation, vision og trivsel", "Ledelse – Værdier - Udvikling – Nytænkning"

Kjær, Anette: "Sprogets magt og magi", "Sange og stjernestunder", "At undres og betages..."

Kjærgaard, Kathrine: "Billeder og tro i Grønland i tusind år", "Grønland som del af den bibelske fortælling", "Naturvidenskab og teologi i 1700-tallets Grønland"

Kjærgaard, Thorkild: "Grønland, Luther og kristendommen", "Hans Egede og hans indsats på Grønland"

Klezmerduo: "Musikalsk bibelfortælling –på tværs af generationer", "Selma Lagerlöf`s adventsfortælling - ”Legenden om fru Lucia” i ord og toner -", "”Legenden om Juleroserne” i ord og toner for børn og voksne", "”Højsangen” – kirkeforestilling i ord, musik og dans"

Koch, Caspar: "Øjenvidnerne", "Kaj Munk – mennesket og idealisten", "Dietrich Bonhoeffer – tro kamp og kærlighed", "Markus og hans evangelium", "Paulus", "Luther – til kamp med ordet"

Koch, Caspar: "Kaj Munk – mennesket og idealisten", "Dietrich Bonhoeffer – tro kamp og kærlighed", "Markusevangeliet – i uddrag", "Markus", "Peter", "Paulus", "Markusevangeliet - for konfirmander"

Krabbe, Morten Seindal: "Jeg er her for at mildne - En præsentation af den ukendte Robert Storm Petersen. Storm P.s personlige kampe og kunst", "Storm på Herren - ”Jesus er god nok, men de kristne …” - Et glad budskab til eftertanke og smil", "”Storm P. og juleglæde” - Storm P. elskede julen; hvor mennesker bliver som Gud havde tænkt dem"

Langagergaard, Poul: "Martin Luther - 500 år og brandaktuel i dag!", "Rom - så det kribler", "Brorson - hans liv og salmer"

Larsen, Finn Andsbjerg: "Luther for dummies", "Digitale indfødte i en analog kirke", "Kunsten at overleve med en konfirmand i huset", "Fra Købmandssøn i Skjern til Konfirmandcenter i folkekirken", "Folkekirken og de unge"

Larsen, Kurt E.: "Nye kirkeretninger i Danmark", "Hans Egede 300 år - missionær JA, kolonisator?", "Dansk kirkeliv i opbrud – hvor er vi på vej hen?", "Mere end eventyr. Om H C Andersen som salmedigter og kristen forfatter", "Myter og fakta om Indre Mission"

Larsen, Mogens: "Kirkens historie i Danmark", "3-tal, 7-tal, 13-tal, overtro, traditioner og lune"

Lauridsen, Lisbeth Lunde: "Med sol og megen glæde"

Lausten, Martin Schwarz: "Tro, politik og hemmeligheder i reformationstiden", "Biskoppen og jødeforølgelserne", "Kirkens problemer ved Genforeningen i 1920", "Martin Luther. Munk. Oprører. Reformator", "Kristne og jøder i Danmark fra middelalderen til nyere tid"

Lindgren, Erling: "Tradition og fornyelse i Højskolesangbogen", "Sange og salmer til tiden", "På besøg i komponistens værksted", "Sangaften eller - eftermiddag, uspecificeret"

Lindhardt, Vibeke: "Dronningens kirketekstiler", "Pibekraver & fløjlsmaver - reformationens betydning", "Bispekåber - pragt, dragt og magt", "Mormors garderobeskab - eller den tidkrævende unyttigheds betydning", "Tegn & gerninger - om symboler og farver i kirketekstiler"

Lindsø, Erik: "Humor som medicin. Om livsmod, livslyst og livsglæde", "Livsglædens nødvendighed. Om kunsten at være en glædesspreder", "Som et strejf af en dråbe. Kim Larsens univers – fortælling og fællessang, "Så syng da, Danmark – og syng dig glad. Højskolesangbogen i fortælling og sang"

Lundgaard, Otto: "Et spørgsmål om dannelse"